Svet-Stranek.cz
PRODEJ,PRONÁJEM NEMOVITOSTÍ ZA VAŠI CENU
SAMreals

SAMreals:PRODEJ,PRONÁJEM NEMOVITOSTÍ ZA VAŠI CENU

SAMreals

Jmenuji se Samuel Zelenák,

 

jsem realitní a finanční zprostředkovatel pro Prahu a střední Čechy. Touto činností se zabývám již několik let a to velmi úspěšně. Mám za sebou spoustu uzavřených a zrealizovaných obchodů , vždy ke spokojenosti klienta. Držím se zásady, na prvním místě je práce a až poté odměna. Není nutné se v žádném případě uvazovat jakoukoliv smlouvou a veškeré služby jsou pro majitele zdarma.

 

PRODÁVAJÍCÍ NEPLATÍ PROVIZI.

 

Provizi vždy hradí zájemce o danou nemovitost a i zde je možná sleva .

Díky spolupráci s finančními či právními specialisty je zajištěn kvalitní právní a finanční servis, který je vždy přispůsoben potřebám klientů. Dokážeme velmi kvalitně a s co největší aktuálností zajistit veškeré financování. Jedná se o úvěry, hypotéky a také velký výběr druhů pojištění. Spolupracujeme s významnými developerskými a stavebními společnostmi a díky tomu jsme schopni zrealizovat i nové zakázky přesně na míru klienta. Zajistíme i oddlužení se zástavou nemovitostí a zafinancování nových projektů.

 

Pokud budete mít zájem získat více informací o našich finančních a realitních službách neváhejte mne kontaktovat na tel. čísle 774541971 nebo na emailové adrese szelenak@seznam.cz